Cestoviny s natierkou

Cestoviny s nátierkou

Verili by ste, že s nátierkou sa dajú vykúzliť úžasné cestoviny za pár minút? Vyskúšajte, ako naša novinka Bánovecká nátierka s kúskami údeného syra spojí chute v jeden vyladený a rýchly recept.

  • 1ks Bánovecká smotanová nátierka s kúskami údeného syra 150g
  • 250g plochých cestovín
  • 1ks cibuľa (stredne veľká)
  • Anglická slanina cca 150g (množstvo podľa chuti)
  • Hovädzí vývar
  • Čerstvé oregano
  • Čierne korenie
  • Petržlenová vňať
  • Chilli
Zdieľať

Postup

  1. Dáme variť cestoviny do hovädzieho vývaru.
  2. Nakrájame slaninu na menšie kocky (množstvo podľa chuti, alebo cca 150g).
  3. Nakrájame cibuľku nadrobno.
  4. Na väčšej rozpálenej panvici opečieme slaninu spolu s cibuľou tak, aby slanina mala peknú chrumkavú kôrku a cibuľa nebola spálená.
  5. Do panvice vložíme uvarené cestoviny spolu s nátierkou (150g) a zalejeme s cca 1dcl vývaru.
  6. Miešame, pokiaľ sa nátierka nerozpustí a pokryje všetky cestoviny.
  7. Dochutíme čerstvým oreganom, čiernym korením a nasekanou petržlenovou vňaťou.
  8. Podávame posypané sušeným chilli.

Dobrú chuť!