Šalát suroviny:
Dresing suroviny:
Šalát postup:
Všetku zeleninu opláchneme pod studenou tečúcou vodou a osušíme. Šalát nakrájame/natrháme na väčšie kusy Reďkovku prekrojíme na polovicu. Spodnú časť špargle odrežeme, špargľu nakrájame na väčšie kusy, hrášok vylúpeme a spolu blanšírujeme vo vriacej vode na 20 sekúnd, následne zachladíme v ľadovej vode, scedíme. Všetky ingrediencie dáme do misy a premiešame. Polejeme dresingom a servírujeme.
Dresing postup:
Všetky ingrediencie vložíme do misky a metličkou rozmiešame. Dochutíme soľou a korením.
Ak sa chcete dozvedieť, čo nové pribudlo v Bánoveckej knižnici, prihláste sa na odber newslettrov. Môžete sa tešiť na nové podcasty, recepty a inšpirácie. Vidíme sa v knižnici.
MILSY a.s. Všetky práva vyhradené © 2023